Goos scoorde met een harde knal al in de 1' de 0-1. Daarna was SKS baas, probeerde St.-Jozef wel maar was SKS beter in de afwerking. Sukmuang scoorde nog driemaal.[i]Verslag Jef Peeters / SKS/ ThalsFM:[/i]Reeds na 30 seconden in deze wedstrijd kon SKS juichen. De vrijtrap genomen door Bram Goos ging via binnenkant paal en de voet van een thuisverdediger binnen, 0-1. Door deze vroege onverwachte voorsprong dachten wij een mooi vervolg te krijgen maar niets was minder waar. Zowel de thuisploeg als SKS konden geen spektakel brengen maar St.Jozef kon toch enkele keren gevaarlijk aandringen zonder echter de SKS doelman te verontrusten. De score verandert niet meer en we rusten met de vroege 0-1 op het bord. In de tweede helft hopen we betere voetbal te zien maar de beginfase is niet veelbelovend.Na 20 minuten in deze tweede helft gaat Van Grieken op rechts door, zet voor en met een overstapje van Eder belandt de bal bij Sukmuang die met een krachtige schuiver de geruststellende 0-2 voorsprong binnen knalt. Eén minuutje later krijgt SKS de bal moeilijk weg uit de achterlijn en uiteindelijk scoort Michiels via de vingertoppen van Van Opstal de aansluitingstreffer,1-2. Op deze fase botst doelman Jef Van Opstal met zijn knie tegen de staak en moet vervangen worden door Filip Wuyts. Een kwartier voor tijd duwt Wuyts een schot in hoekschop die van rechts wordt gegeven en Daeleman kopt ongehinderd op doel waar Gunter Sels op de lijn met het hoofd kan ontzetten. In de 82' gaat Van Grieken op rechts weer aan de haal, zijn poging wordt door de verdediging slecht weg gewerkt en Sukmuang staat op de juiste plaats om er 1-3 van te maken. In de 86' stuit een kopbal van de thuisploeg op de deklat zodat SKS nu waakzaam moet blijven om deze voorsprong niet uit handen te geven. Maar amper een minuut later stuurt Van Genechten Sukmuang in de diepte, Tjen omspeelt de doelman en scoort de 1-4 en ook zijn hattrick van deze namiddag. In de toegevoegde tijd treft St.Jozef nog de staak maar de buit is binnen dank zij een opportunistische Sukmuang in de tweede helft, na een toch iets ontgoochelende eerste helft. Op naar volgende week, dan krijgen ze Berg en Dal op bezoek en recupereert SKS enkele spelers zoals Lambrechts, Hitou, Zouggaghi en Mannaerts en misschien ook doelman Vermeerbergen.[b]SKS: [/b]Van Opstal Jef (67' Wuyts Filip)-Verhaegen Christoph-Goos Bram-Sels Gunter-Wampers Jesse-Baeten Michael-Eder (75' Sels Thomas)-Raeyen Wout-Van Grieken Marc-Van Genechten Steven-Sukmuang Thanet (88' Miljanovic Milan).